המסחר בבורסה בתל אביב מתנהל בירידות על רקע הדיווחים על הסכם בין ארה"ב לאיראן שצפוי להחתם ביום שישי בשוויץ. מחיר הנפט צונח לרמות של 80 דולר לחבית על רקע הדיווחים כי ההסכם יביא לפתיחת מצרי הורמוז.
השקל מתחזק בעוד הדולר מאבד 1.3% לרמה של 2.88 שקלים.
מדד ת"א 35 מאבד 1.25%, ת"א 90 יורד ב-2.1%, מדד הבנקים צונח ב-2.95%, מדד הביטוח צונח ב-3.8%, מדד הנדל"ן מאבד 1.8%.
המניות הביטחוניות מובילות את הירידות. ארית תעשיות צונחת ב-8.6%, עין שלישית יורדת בשיעור דומה, אירודרום מאבדת 8.5%, אלביט מערכות יורדת ב-6.6%, ולוריקס צונחת ב-6% ואר פי אופיטרל ב-5.3%.
בצד החיובי, ג’י סיטי עולה ב-5.4% על רקע הדיווח על פינוי כסא המנכ"ל מצד חיים כצמן. הדואליות בולטות לחיוב: קמטק עולה ב-6.75%, נובה ב-6.8%, טאואר מטפסת ב-4.8% על רקע הדיווח של החברה ו-IQE על הסכם ארוך טווח לחומרי גלם ייעודיים לייצור רכיבי תקשורת אופטית.