יהודה מינקוביץ', לשעבר מנכ"ל פומוום <br>קרדיט: רון קדמי
יהודה מינקוביץ', לשעבר מנכ"ל פומוום קרדיט: רון קדמי

אלון שטרוזמן, יו"ר דירקטוריון פוםוום מסיים את תפקידו באופן מיידי וזאת לאחר שנה וחודש בתפקיד. המהלך מוגדר בהודעת החברה כסיום כהונה.

פוםוום, המפתחת ומספקת פתרונות צילום דיגיטלי מבוססי בינה מלאכותית (AI) לשוק הגלובאלי של פארקי השעשועים ואירועים חווייתיים מרובי משתתפים, נמצאת בהליך מיזוג לספאק בוול סטריט, אך תעשה זאת ללא שטרוזמן שנחשב דמות מפתח בתעשיית הקולנוע והטלביזיה עם 30 שנות ניסיון. מ-2012 ועד ספטמבר 2022, כיהן שטרוזמן כמנכ"ל קשת אינטרנשיונל (KI), הזרוע הבינלאומית של קבוצת קשת, העוסקת בפיתוח, הפקת והפצת תכנים מחוץ לישראל, אשר הוא נמנה על מייסדיה וביסס אותה כקבוצת הפקה בולטת בארה"ב, בריטניה וגרמניה.

שטרוזמן כיהן כיו"ר פוםוום ב-20% בעלות שכר של 562 אלף שקל (או 2.8 מיליון שקל עבור 100%). הוא עוזב אחרי כשנה למרות שמינויו אושר בפברואר 2023 לתקופה של 3 שנים, עם זאת סיבת העזיבה לא ברורה.

פוםוום, שנסחרת בבורסה בתל אביב לפי שווי של 72 מיליון שקל, רוצה להתמזג לספאק Israel Acquisitions Corp, לפי שווי חברה לפוםוום של לא פחות מ-125 מיליון דולר (כ-450 מיליון שקל). החברה הגישה בשבוע שעבר טיוטת תשקיף חסויה ראשונית ל-SEC, ובנוסף האריכה את התקופה במסגרתה החברה תוכל לבטל את הסכם המיזוג אם לא יובטחו 5 מיליון דולר מעסקאות ההשקעה הפרטיות עד ל-31 באוגוסט, חלף ה-30 ביוני.

העזיבה של שטרוזמן מגיעה לאחר אסיפת בעלי מניות בה אושר, בין היתר, מענק למנכ"ל מינקביץ’ בגובה משכורת אחת.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש