קרדיט: depositphotos
קרדיט: depositphotos

הבורסה רושמת הבוקר ריבאונד לאחר הלחץ שנרשם ביום חמישי האחרון בצל החשש מתקיפה של איראן כתגובה לחיסול בדמשק, ובין יתר המניות בשוק אלו המניות שרושמות את התנודות החדות ביותר.

בצד השלילי בולטת זוז פאוור שצונחת במעל 19% לאחר המיזוג לנאסד"ק. אין צורך להרחיב אלא לקרוא את מה שכתבנו בעבר על חברה שמבקשת להיסחר בוול סטריט בשווי מופרז - לכתבה המלאה.

מניה נוספת שבולטת לשלילה היא נקסטיג’ שצונחת ב-17%, וזאת דווקא לאחר עלייה חדה שרשמה בחמישי בשיעור של 75% אחרי שהחברה הודיעה על התנעת המיזוג לנקסטר מחדש - לכתבה המלאה. נקסטייג’ מרכזת מחזור מסחר של כ-220 אלף שקל בלבד.

לייבפרסון מאבדת 11% במחזור של 1.5 מיליון שקל לאחר שחזרה עם פער ארביטרז’ שלילי מוול סטריט.

רייזור לאבס יורדת ב-4.7% ומשלימה מהלך ירידות מתמשך של 30% מאז שנכשלה לגייס הון מהציבור. על מבנה ההנפקה הכושל כתבנו בזמנו, אך לא שערנו שבחלוף הזמן החברה גם תרשום ירידת ערך וגם תיוותר ללא המזומנים שרצה לגייס. אגב, זה לא אומר כלום לגבי הטכנולוגיה של החברה - לכתבה המלאה.

בצד החיובי בולטת מנייתה של נקסט ג’ן עם זינוק של כ-30% מבלי שהחברה פרסמה הודעה כלשהי. לפני שבוע החברה דיווחה על מזכר הבנות לא מחייב לרכישת חברת סייף גאנז, בעלת טכנולוגיה המאפשרת שיוך חוקי של נשק לבעליו.

עין שלישית עולה בכ-12% על רקע ההודעה שפרסמה הבוקר על הסכם ייצוג שחתמה עם חברה מובילה בארה"ב על מנת לקדם את החברה מבחינה עסקית ושיווקית לאור מסירת 4 פרויקטים בארה"ב.

פורמולה מערכות בולטת עלייה של מעל 6% על רקע הכוונות שלה למכור את סאפיינס.לפי הדיווח ב"רויטרס" מסוף השבוע האחרון, פורמולה מערכות מתכננת למכור את סאפיינס לפי שווי של מעל 2 מיליארד דולר בעודה נסחרת לפי 1.8 מיליארד דולר בשוק.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש