אשל ארמוני, משנה למנכ"ל בקבוצת מור נדלן<br>קרדיט: ורהפטיג ונציאן
אשל ארמוני, משנה למנכ"ל בקבוצת מור נדלן קרדיט: ורהפטיג ונציאן

אשל ארמוני מונה למשנה למנכ"ל בקבוצת מור נדל"ן. ארמוני, כיהן בעברו כיו"ר דירקטוריון נמל חיפה, מנכ"ל משרד הבינוי והשיכון, מנכ"ל עיריית כפר סבא וראש אגף במוסד למודיעין ולתפקידים מיוחדים.

ארמוני מגיע מרקע עשיר של תפקידים בכירים במגזר הציבורי ובזירות מוניציפאליות בעל יכולות יזמות ועבודה מוכחות אל מול כלל גופי הרגולציה והרישוי. ארמוני הוביל מהלכים ופרויקטים מורכבים ומשמעותיים רבים ביניהם, הובלת נמל חיפה להשלמת תהליך ההפרטה המוצלח והרווחי , יחד עם גיבוש חזון ומדיניות החברה, התווית והכנת התוכנית האסטרטגית.

כמשנה למנכ"ל הקבוצה ארמוני יוביל ויוציא לפועל את מדיניות ואסטרטגיית הקבוצה יחד עם פיתוח ארגוני של הקבוצה לנוכח הגידול החד שלה בשנה האחרונה הן בפרויקטים בממדים גדולים והן במבנה החברה.

חנן מור, יו"ר קבוצת מור נדל"ן: "אני מברך על הצטרפותו של אשל ארמוני ובטוח כי ניסיונו רב השנים יסייע לחברה בעשייה ובצמיחה בפניהם היא מצויה".

אשל ארמוני, המשנה למנכ"ל הנכנס: "אני שמח להצטרף להנהלת קבוצת מור נדל"ן בשלב הצמיחה החשוב בו היא נמצאת. שוק הנדל"ן בישראל שאני מכירו היטב , הוא אחד מעמודי התווך של הכלכלה הישראלית ואני מצפה לעשייה משמעותית ומרתקת".

קבוצת מור נדל"ן הינה חברת נדל"ן למגורים, מסחר ויוקרה המובילה מזה כשני עשורים את תחומי היזמות והבנייה בישראל, ונסחרת בבורסה לניירות ערך בתל אביב החל משנת 2006. בשנת 2021 זכתה הקבוצה במכרז על שדה דב ומיד החלה בתכנון פרויקט ייחודי מסוגו המשלב מגורים יחד עם שטחים של מסחר ומלונאות במטרה ליצור מתחמי איכות חיים עבור הדיירים שיתגוררו בפרויקט.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש