אבי יעקובוביץ, מנכל גב ים<br>קרדיט: אלדד רפאלי
אבי יעקובוביץ, מנכל גב ים קרדיט: אלדד רפאלי

חברת גב-ים הודיעה היום (א’) במעמד פרסום הדוחות הכספיים על חלוקת דיבידנד של 55 מיליון שקל בגין תוצאות הרבעון הראשון של השנה.

במעמד פרסום הדוחות אמר המנכ"ל אבי יעקובוביץ’, "מתחילת השנה, אנו עדים לשינוי באקלים הכלכלי-פוליטי בישראל, אשר נגזר הן ממגמת העלייה באינפלציה ובריבית והן מהשלכות הרפורמה המשפטית והמצב הפוליטי, שינוי המציב את גב-ים ואת המשק כולו בפני שנה מאוד מאתגרת. אנו עוקבים בדריכות אחר רחשי השוק ולטלטלות העוברות על ענף ההייטק ומקרינות על הנדל"ן המניב בישראל. לצד סביבה עסקית זו גב-ים ערוכה עם ארגז כלים שמאפשר לחברה לצלוח תקופה מאתגרת זו, תוך המשך הפעילות השוטפת והיזמית, עמידה בהתחייבויות ושליטה בניהול התזרים, לצד מבנה הון חזק. החברה פועלת תוך ראייה לטווח ארוך, המבוסס על גל שיכול לספוג התאמות על ציר הזמן".

ברבעון הראשון של 2023 גב-ים רשמה עלייה של 43% ב-FFO המיוחבס לבעלי המניות של החברה לסך של 96 מיליון שקל. ה-NOI עלה ב-16.5% ל-155 מיליון שקל ברבעון הראשון של השנה. ה-NOI מנכסים זהים עלה ב-8.3%.

בשורה התחתונה, הרווח הנקי המיוחס לבעלי המניות הסתכם ברבעון הראשון של שנת 2023 בסך של 88 מיליון שקל, לעומת סך של 129 מיליון שקל בתקופה המקבילה אשתקד. השינוי נובע בעיקרו מקיטון בהכנסות מעליית שווי הוגן, ביחס לרבעון הראשון של 2022.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש

  • 5
    מעניין שרק בפבואר אמר משהו אחר

    "מנכ"ל גב־ים: הרפורמה המשפטית לחלוטין לא משפיעה על פעילותנו אבי יעקובוביץ: מרכזי הפיתוח של חברות ההייטק העולמיות ימשיכו להיות בישראל, והן נמצאות כאן כדי להישאר שנים רבות. דמי השכירות בנדל"ן לא יושפעו מכך. המנכ"ל הרוויח ב־2022 4.7 מיליון שקל" אולי בשביל להצדיק את אישור חבילת השכר המשודרגת שניתנה לו רק במרץ "שכרו החודשי של מנכ"ל גב ים אבי יעקובוביץ שודרג, והעסקתו השנתית עשויה להגיע ל-7.3 מיליון שקל"
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • ziv5
    • 30/04/2023 14:24
  • 3
    הדר-מה דעתך?, ביבי יפיל|1||12||1|

    הדר-מה דעתך על הרעיון, שביבי יפיל את הממשלה בעוד חודש ע"י אי אישור התקציב, ויקים ממשלה חדשה מתונה, ויפתור את הבעיות שהוא הכניס את עצמו בהקמת הממשלה ה-37 . מה דעתך???|1|
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • ymsyms
    • 30/04/2023 13:02
  • 1
    חדשות של אתמול...כבר עשרות

    מנכלים רשמו את זה בדוחות שלהם. אז עוד אחד רשם. לא מעניין. מעניין מה יעשה ביבי בעוד חודש.
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • הדר
    • 30/04/2023 12:35