אייסקיור מדיקל הודיעה היום (ב’) כי המינהל הלאומי למוצרים רפואיים של סין (NMPA) אישר לשיווק מסחרי את המחטים החד פעמיות לשימוש מסחרי בשילוב עם קונסולת IceSense3 של החברה, אשר אושרה בעבר על ידי ה-NMPA.
כעת, עם אישור זה חברת מדטרוניק, לה הסכם בלעדי עם אייסקיור, יכולה לתת מענה לשוק משמעותי עם הטכנולוגיה שלה לטיפול בגידולים ממאירים וברקמה שפירה של השד, הריאות, העצם, הכבד והכליות, כמו גם התערבויות פליאטיביות.
בשיחה עם ספונסר אמר המנכ"ל אייל שמיר,"החל מהיום כל רופא יוכל לתת מענה למטופלים בסרטן השד באמצעות הטכנולוגיה של החברה. עם כ-430,000 מקרי סרטן שד חדשים בשנת 2022 בלבד, ומערכת בריאות שמאמצת בקלות טכנולוגיות חדשות שמייצרות שיפור בתוצאות, אנו רואים בסין שוק עיקרי עבור מערכת ההקפאה שלנו", אמר אייל שמיר, מנכ"ל אייסקיור. "לאחר קבלת האישור הרגולטורי, אישור למכירה מסחרית של הקונסולה ושל ה-cryoprobes שלנו, אנו מצפים להפיק רווחים מהסכם ההפצה שלנו בשוק הסיני".