חן גולן, יו"ר ומייסד נקסט ויז'ן<br>קרדיט: יח"צ
חן גולן, יו"ר ומייסד נקסט ויז'ן קרדיט: יח"צ

נקסט ויז’ן, המייצרת ומשווקת פתרון צילומי, דיווחה היום (ה’) על עסקה שישית מתחילת השנה. החברה קיבלה הזמנה לרכישת מצלמות של החברה מצד שלישי בהיקף של 4.9 מיליון דולר.

בהתאם להזמנה, החברה תספק את ההזמנה במהלך שנת 2023, כאשר שיעור של 35% מהתמורה ישולם כמקדמה במועד ההזמנה והיתרה תשולם במספר תשלומים בטרם אספקת המוצרים בכל משלוח.

הזמנה זו מצטרפת לעסקאות נוספות עליהן דיווחה החברה בחודשיים האחרונים, בהיקף מצטבר של יותר מ-15.5 מיליון דולר. החברה מעריכה כי מגמה זו צפויה להימשך.

יחד עם עסקה זו, בחודשיים האחרונים בלבד דיווחה נקסט ויז’ן על שבע הזמנות מלקוחות בהיקף כולל של כ-20.35 מיליון דולר לרכישת מצלמות שיסופקו עוד ב-2023. המוצרים יסופקו ללקוחות במספר משלוחים ובגינן התקבלו מקדמות.

חן גולן, יו"ר הדירקטוריון: "אנו ממשיכים לקבל עוד הזמנות מהותיות מלקוחותינו, הזמנות בסדר גודל כזה מצביעות על האמון אותו אנו מקבלים מלקוחותינו. כפי שהשתקף מהדוחות הכספיים שפורסמו בשבוע שעבר, אנו ממשיכים לבסס את איכות מוצרינו ואמינותם בקרב לקוחותינו ולקוחות חדשים. המגוון הרחב של פתרונות צילום לצרכים השונים מאפשר לנו לענות על הצרכים השונים העולים מהשוק ברמה הגבוהה ביותר ולעמוד ביעדי המכירות השאפתניים אותו הציבה לעצמה החברה".

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש