קרדיט: depositphotos / rafapress
קרדיט: depositphotos / rafapress

חברת טקטונה דיווחה על קבלת הכספים שהוחזקו בבנק סיגנצ’ור (Signature) שנסגר בארה"ב, לאחר סוף שבוע ארוך במיוחד שנמתח עד לאמצע השבוע. טקטונה דיווחה אתמול כי בבנק האמריקאי החוזקו כמה מאות אלפי דולרים של החברה, וכעת כאמור היא קיבלה אותם בחזרה והשאירה סכום זניח בבנק.

חברה נוספת שכספיה הופקדו שם בסטרקצ’ר היא סילבר קסטל. אתמול עדכנה החברה כי קרן מומנטום, שם מנוהלים כספי ההשקעות של הלקוחות, מוחזקים בבנק. גם ספיר קורפ מחזיקה בבנק פיקדונות בהיקף של 3.4 מיליון דולר המובטחים במלואם. גם אקסטל לימיטד מחזיקה פיקדונות בבנק, אך מדובר בסכום זניח שאותו לא ציינה בדיווח. גם החברות לייטסטון, הרץ פרופרטיס, פרוטליקס, אקסטל, נמקו ונובל אסטס מחזיקות בפיקדונות בבנק.

גם מיטב דיווחה כי ליקווידיטי חשופה ב-8.5 מיליון דולר לבנקים האיזוריים, יחד עם חברת תעוזה וקוולטיאו. גם גלאסבוקס גם היא דיווחה כי שליש מיתרות המזמונים שלה מופקדים בבנק האיזורי האמריקאי, והשבת הכספים כעת לטקטונה מחזקת כי הבטחת הממשל האמריקאי משלשום על השבת הכספים.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש