חן גולן, יו"ר ומייסד נקסט ויז'ן<br>קרדיט: יח"צ
חן גולן, יו"ר ומייסד נקסט ויז'ן קרדיט: יח"צ

חברת נקסט ויז’ן דיווחה היום (א’) לבורסה כי החברה קיבלה הזמנה מצד שלישי לרכישת מצלמות החברה בתמורה לכ-4.6 מיליון דולר, לא כולל מע"מ. בהתאם להזמנה, כך לפי הדיווח, שיעור של 10% מהתמורה ישולם כמקדמה במועד ההזמנה והיתרה תשולם במספר תשלומים במהלך 2023 בהתאם לאבני דרך.

נקסט ויז’ן הינה חברה טכנלוגית בשוק המצלמות המיוצבות לכלים קרקעיים ואוויריים. החברה מציעה ללקוחותיה פתרון צילום המבוסס על מגוון מצלמות, אביזרים נלווים ויכולות AI ליישומים מסחריים, תעשייתיים ואבטחתיים, המשלימות את צורכי הלקוחות במודל One stop shop. החברה פיתחה מנוע ייצוב תמונה מבוסס פטנט רשום, המאפשר לה לייצר מצלמות מיוצבות גם בתנאי טיסה קשים.

מאז שהונפקה בבורסה בתל אביב בתחילת 2021 מנייתה של החברה מסכמת תשואה חיובית של כ-40%, מה שמשקף לחברה שווי שוק של 670 מיליון שקל.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש