בתגובה לדו"ח רבעון שני, האנליסט רז דומב מלידר שוקי הון ממשיך להמליץ על חנן מור בקניה, במחיר יעד של 75 שקל ומציין כי התקדמות בביצוע הפרויקטים של החברה וזכיה בפרויקטים נוספים עשויות להביא לאפסייד נוסף בשווי.
בלידר שוקי הון מתרשמים לחיוב מפעילותה של הנהלת חנן מור בשנים האחרונות. להערכתם, חנן מור מצויה במסלול של צמיחה משמעותית, דבר שיבוא לידי ביטוי בשנים הקרובות בהיקפי הפעילות שלה, במיקומי הפרויקטים, בתוצאות החברה ובהונה העצמי. השנה האחרונה הייתה חיובית מאוד מבחינת התוצאות של החברה, ולהערכתנו, מגמה זו צפויה להימשך.
לצד פעילות הייזום למגורים, חנן מור פועלת לאורך השנים גם ביצירת מנוע צמיחה חשוב בתחום הנדל"ן המניב, דבר שייצר עבור החברה תזרים חזק וחשוב שיתמוך בצמיחתה העתידית. בשנה האחרונה, החברה החליטה גם להעמיק את דריסת הרגל שלה בתחום הדיור להשכרה, צעד שאנו רואים לחיוב ומאמינים שיסייע לחברה לחזק את פורטפוליו הנכסים המניבים שלה בעתיד.
בנוסף, הסביבה העסקית בתחום המגורים בישראל חזקה ותומכת במיוחד, הביקוש ממשיך לעלות על ההיצע, דבר שתומך בביצועיהן של יזמיות המגורים, כאשר למרות השינויים בסביבת הריבית אנו עדיין לא צופים ירידה חדה במחירי הדיור.