חברת יוטרון הפועלת בשוק החניונים והמחסנים האוטומטיים, ונמצאת בשליטת קרן פימי, מדווחת על תוצאותיה הכספיות לחציון הראשון לשנת 2022:
ההכנסות בחציון הראשון של 2022 עמדו על כ- 67.2 מיליון שקל, גידול של 87% לעומת הכנסות של כ- 36 מיליון שקל במחצית הראשונה של 2021. העלייה בהכנסות בהשוואה לתקופה המקבילה אשתקד, נבעה לדברי החברה מהתקדמות בביצוע פרויקטים ומתחילת ביצוע פרויקטים חדשים, בארה"ב ובישראל, הן בתחום מערכות החניה האוטונומיות והן בתחום המערכות הלוגיסטיות האוטומטיות.
הרווח הגולמי עמד בחציון הראשון של 2022 על כ- 12.3 מיליון שקל, גידול של 47% לעומת רווח גולמי של 8.3 מיליון שקל בחציון המקביל אשתקד. השיפור ברווח הגולמי נובע על פי החברה, מהצמיחה בהכנסות ביחס לתקופה המקבילה. הרווחיות הגולמית של החברה הסתכמה בחציון הראשון של 2022 ב- 18.2% מסך ההכנסות, בדומה לשיעור הרווחיות הגולמית של החברה בשנת 2021. זאת, מדגישה החברה, במקביל לגידול באנשי מו"פ, שיווק ומכירות, על מנת לתמוך בהמשך הצמיחה של החברה ובהזדמנויות השוק הקיימות.
הרווח התפעולי בחציון הראשון של 2022 עמד על 2.9 מיליון שקל. בנטרול הכנסה אחרת שהתקבלה בתקופה המקבילה ונבעה מוויתור ממשלת ארה"ב על הלוואות במסלול קורונה, הרווח התפעולי בחציון הראשון של 2022 גדל ב- 39% בהשוואה לזה בתקופה המקבילה, למרות גידול של כ- 50% בהוצאות התפעוליות של החברה.
הרווח הנקי בחציון הראשון של 2022 עמד על 0.4 מיליון שקל, לעומת רווח של 3.1 מיליון שקל בחציון הראשון של 2021 (אשר כלל הכנסה אחרת, כאמור).
ההון עצמי ליום 30 ביוני 2022 מסתכם בסך 51.9 מיליון שקל, 48% מסך המאזן.
חיים שני, מנכ"ל יוטרון: "אנו ממשיכים להוכיח את יכולתנו לצמוח במהירות בשני מגזרי הפעילות של החברה, בתחום המערכות הלוגיסטיות האוטומטיות ובתחום החניונים האוטונומיים. במחצית הראשונה של 2022 חיזקנו מאוד את מעמדנו התחרותי, בעיקר בזכות יישום שני מהלכים אסטרטגיים: כניסה לתחום החניונים החצי אוטונומיים בארה"ב והקמת מערכות חנייה אוטונומיות מלאות לראשונה גם בשוק הקנדי. הביקושים הגבוהים למערכות החברה וההשקעה העקבית שלנו במו"פ ובמערכי המכירה, מוכיחים את עצמם, ויוטרון ממשיכה לחזק את מעמדה כשחקן מוביל בצפון אמריקה בתחום החניונים האוטונומיים. העובדה שהצלחנו בתוך זמן קצר לפתח ולייצר פתרון חצי אוטונומי, מעניקה לנו גמישות עסקית גבוהה ויכולת לענות באופן מלא על צרכיי הלקוחות בצפון אמריקה. מהלך זה מאפשר לנו להרחיב את שוק היעד ולקדם פרויקטים נוספים חצי אוטונומיים, בזמני מסירה קצרים יותר, תוך התנהלות קלה ופשוטה יותר אל מול הרגולציה והלקוחות. ההשקעה במערכי המכירות ובכוח האדם היא מתבקשת, אבל משפיעה בטווח הקצר על רמות הרווחיות. האיתנות הפיננסית של החברה מאפשרת לנו להישאר ממוקדים בצמיחה רווחית, תוך מקסום ההזדמנויות לטווח הבינוני והארוך".