מאיר שמיר, מנכ"ל מבטח שמיר<br>קרדיט: מבטח שמיר
מאיר שמיר, מנכ"ל מבטח שמיר קרדיט: מבטח שמיר

חברת האחזקות מבטח שמיר מפרסמת הבוקר את תוצאות הדוחות הכספיים לרבעון השני ולמחצית הראשונה של שנת 2022 ומציגה רווח נקי של כ-134.1 מיליון שקל ברבעון השני, לעומת רווח נקי של 7.6 מיליון שקל ברבעון המקביל אשתקד. הרווח הנקי במחצית הראשונה של שנת 2022 הסתכם בכ-210.85 מיליון שקל, גידול של 38% לעומת המחצית הראשונה של שנת 2021.

ההכנסות ברבעון השני הסתכמו לכ-166.1 מיליון שקל, לעומת הכנסות של כ-33.5 מיליון שקל ברבעון המקביל. הזינוק בהכנסות נבע בעיקרו משערוך השקעות.

תרומת מגזר הטכנולוגיה לרווחי החברה ברבעון השני עמדה על סך של כ- 64.1 מיליון שקל . במהלך הרבעון ביצעה החברה הערכת שווי להשקעתה בחברת Lendbuzz שעודכן לסך ברוטו של כ-80 מיליון שקל ורווח נקי של כ-61.8 מיליון שקל.

סך הנכסים נכון לתקופת הדוח עומד על כ- 2.76 מיליארד שקל, עליה של 31% לעומת התקופה המקבילה. ההון העצמי של החברה עומד על כ- 1.476 מיליארד שקל, נכון לתום תקופת הדוח.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש