רונן שור, מנכל דולומיט ואקסל<br>קרדיט: יח"צ
רונן שור, מנכל דולומיט ואקסל קרדיט: יח"צ

אקסל סולושנס גרופ מדווחת כי חברת הבת דאנת תקשורת, הפועלת בתחום ציוד ושירותי תקשורת, זכתה במכרז בסכום מצטבר של כ-2.3 מיליון ש״ח לאספקה של מוצרי אבטחת מידע וסייבר של חברת פאלו אלטו נטוורקס לגוף ציבורי בישראל.

 

החל מיום המיזוג עם אקסל, דאנת תקשורת סיפקה מוצרי פאלו אלטו בסך של כ-6.5 מיליון ש״ח ולהערכת החברה צפויות להתקבל בהמשך שנת 2021 הזמנות נוספות בהיקף מצטבר מהותי לחברה.

 

דאנת תקשורת עוסקת בהטמעת פתרונות האבטחה של פאלו אלטו, ביניהם אבטחה של תשתיות ענן של חברות בעולם התעשייה וההייטק, אבטחה של תשתיות דטה סנטר, פתרונות אוטמציה לעולמות ה-SIEM\SOC וכן פתרונות עבור עבודה מהבית באמצעות תשתיות הענן הבינלאומיות של החברה.

 

ההתמחות של דאנת תקשורת היא באינטגרציה בין פלטפורמות פאלו אלטו נטוורקס לבין תשתיות האפליקציה ותשתיות התקשורת והאבטחה הקיימות בארגונים גדולים במדינת ישראל בסקטורים השונים. כזכור, בינואר השנה דיווחה אקסל כי רכשה 70% ממניותיה של חברת דאנת תקשורת. סך ההשקעה הכוללת של אקסל בדאנת תקשורת מסתכם בכ-8 מיליון ש"ח. 

 

בני פלח, מנכ"ל דאנת תקשורת: "כיום, יותר מתמיד, מבינים בארגונים הגדולים שבכדי להגן על תשתיות קריטיות בארגון יש לשלב בין פלטפורמת סייבר מובילה לאינטגרטור בעל יכולות מתקדמות במתן שירותי מומחה לעולמות הדטה סנטר והענן. דאנת מייצרת את המענה המושלם והיא מהחברות המובילות כיום בהטמעת מוצרי אבטחה בכלל ומוצרי פאלו אלטו בפרט"

 

רונן שור, מנכ"ל אקסל: "ההשקעה בדאנת תקשורת מוכיחה את עצמה והינה בהתאם ליעדים ולאסטרטגיה העסקית של אקסל, הכוללת בין היתר את הרחבת פעילות הקבוצה, אשר ביחד עם דאנת ובאמצעות תחומי הפעילות וקשריה העסקיים, במיוחד בשירותי SaaS, תאפשר לאקסל ולחברות הבנות שלה להציע ללקוחות קיימים פתרונות מתקדמים רחבים יותר ולהגדיל את מגוון הפעילות והידע של הקבוצה".

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש