קרדיט: דורון מיטרני
קרדיט: דורון מיטרני

יום המסחר האחרון לשבוע זה בבורסה המקומית מתנהל בירידות שערים, על רקע הנעשה בשווקי העולם בהם התגברה מאד התנודתיות מאז הודיעה חברת התרופות פייזר על מציאת חיסון לקורונה. אמש בניו יורק חזרו מניות הטכנולוגיה לעליות אחרי ירידות חדות מתחילת השבוע, מה שהביא את הנאסד"ק לעליה של 2%, ואת אס.פי 500 לטפס 0.77%, אולם מדד דאו ג’ונס נחלש 0.1%.

 

גם בשווקי אסיה נרשמת הבוקר מגמה מעורבת, כאשר הניקיי עולה 0.5%, בעוד מדד שנחאי נחלש 0.2% והנג סנג מאבד 0.25%. החוזים העתידיים בניו יורק נסחרים בשעה זו בירידות שערים של עד 0.6% ומצביעים על פתיחה שלילית של יום המסחר.

 

המניות הדואליות חוזרות לתל אביב בפער חיובי של 0.3% ויתמכו במדדים. נייס חוזרת עם פער חיובי של 3.4% לאחר ירידות של קרוב ל-7% מתחילת השבוע, אופקו עם פער חיובי של 3.2% ולייבפרסון עם פער חיובי של 2.4%. מנגד, נובה עם פער שלילי של 1.17% לקראת פרסום דוחות, איי.אפ.אפ עם פער שלילי של 1% וטבע עם פער שלילי של 0.9%.

 

אמש בתל אביב הסתיים המסחר בעליות שערים. מדד ת"א 35 עלה בשיעור של 0.82%, מדד ת"א 125 עלה בשיעור של 0.70% ומדד ת"א SME60 עלה 1.28%. באשר למדדים הסקטוריאליים, מדד הנפט והגז בלט כשזינק 4.12%, מדד התקשורת עלה 1.42%, מדד הביומד עלה 0.85%, ת"א טכנולוגיה עלה 0.67% ומדד הבנקים עלה 0.35%.

 

 

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש