הבורסה עברה להיסחר במגמה מעורבת לאחר שהעליות מפתיחת המסחר נמחקו. בשעה זו מדד ת"א 35 נסחר בירידה של 0.1%, מדד הבנקים יורד 0.4% ומדד הנדל"ן יורד 0.5%.
החוזים העתידיים נסחרים במגמה מעורבת כאשר מדד ה- S&P500 יורד בכ- 0.3% ומדד הנאסד"ק עולה בכ-0.15%. באירופה המדדים מחקו את העליות מהבוקר וכעת נסחרים בירידות שערים בהובלה של מדד הדקס הגרמני שיורד בכאחוז.
מניית סלקום מרכזת עניין לאחר קבלת אישור המיזוג עם גולן טלקום. במסגרת המיזוג תרכוש סלקום את גולן טלקום בסכום של יותר מ-700 מיליון שקלים בעסקה שנסגרה לפני כארבעה חודשים. המניה מגיבה בעליה של 2.5%.
בגזרת המניות העולות במדד ת"א 125 מניית ספיאנס בולטת בעליה של כ-5%, אחריה פורמולה מערכות שעולה בכ- 3.7% ומניית אלקו עולה בכ- 3.2%. בגזרת היורדות במדד מניית ישראל קנדה בולטת בירידה של כ- 5%, אחריה דלק קבוצה בירידה של 3.7% ומניית רציו מאבדת כ- 3.2% מערכה.
מניות הקנאביס פתחו את יום המסחר בעליות שערים חדות לאחר שאתמול הודיעו הליכוד וכחול לבן על הסדרת הרפורמה בקנאביס הרפואי שתקל על החולים ועל מתן הרישיונות למגדלים. בנוסף, סיכמו על קידום חקיקה שתסדיר את סוגיית אי הפללה וליגלזיציה.
- פנאקסיה דיווחה הבוקר על קבלת תקן ייצור אירופאי הדרוש לייצוא מסחרי לאירופה. המניה מזנקת בשעה זו בכ- 13%.
- אינטרקיור מגייסת 38 מיליון ש"ח בהנפקה פרטית של מניות ואופציות. המניה נסחרת בעליה של כ- 7% בשעה זו.
- טוגדר גייסה 13.7 מיליון ש"ח בהנפקת אג"ח להמרה. בתגובה המניה נסחרת בעליה של כ- 8%
הערב צפוי הבנק המרכזי בארה"ב לפרסם את מדיניותו לחודשים הקרובים והצפי הוא שהריבית תישאר ככל הנראה מעל אפס. ה-OECD יפרסם היום את התחזית הכלכלית שלו.