ברק עילם, לשעבר מנכ"ל נייס<br>קרדיט: CRC Media
ברק עילם, לשעבר מנכ"ל נייס קרדיט: crc media

חברת נייס הדואלית פרסמה היום את התוצאות לרבעון הראשון של 2020 שהסתיים ב-31 במרץ, 2020 והציגה צמיחה דו ספרתית ברווח התפעולי וברווח למניה

 

ההכנסות (Non-GAAP) ברבעון הראשון של 2020 גדלו ל- 411.2 מיליון דולר, גידול של 8.8% לעומת 377.9 מיליון דולר ברבעון הראשון של 2019. הרווח הגולמי ושיעור הרווח הגולמי  ברבעון הראשון של 2020 גדלו ל- 291.6 מיליון דולר ו- 70.9%, בהתאמה, לעומת 266.5 מיליון דולר ו- 70.5%, בהתאמה, ברבעון הראשון של 2019.

 

הרווח הנקי ושיעור הרווח הנקי  ברבעון הראשון של 2020 גדלו ל- 87.9 מיליון דולר ו- 21.4%, בהתאמה, לעומת 75.5 מיליון דולר ו- 20.0% בהתאמה ברבעון הראשון של 2019. הרווח למניה בדילול מלא ברבעון הראשון של 2020 גדל ב- 13.6% ל- 1.34 דולר לעומת 1.18 דולר ברבעון הראשון של 2019.

 

התחזית שנייס מספקת לרבעון השני של 2020 מבוססת על תנאי השוק ועל ציפיות. התחזית כפופה לגורמי סיכון משתנים כפי שמפורטים בפסקת Forward Looking Statement למטה, הכוללת סיכונים וחוסר ודאות הקשורים למגיפת הקורונה. תחזית ההכנסות (Non-GAAP) ברבעון השני של 2020, צפוי להסתכם ב- 387 מיליון דולר עד 397 מיליון דולר. הרווח (Non-GAAP) למניה בדילול מלא ברבעון השני של 2020 צפוי להיות בטווח של 1.28 דולר עד 1.38 דולר.

 

בשל חוסר הודאות הקשורה למגיפת הקורונה ולסביבה הכלכלית העולמית המשתנה במהירות, החברה מושכת את תחזיותיה הקודמות לשנת 2020 אשר ניתנו ב-13 בפברואר 2020.

 

"אנו שמחים לדווח על תוצאות חזקות לרבעון הראשון של השנה הנובעות מצמיחה מואצת של 27% בהכנסות הענן. בנוסף, אנו מדווחים על גידול דו ספרתי ברווח התפעולי וברווח למניה, עם המשך התרחבות של שיעור הרווח התפעולי," אמר ברק עילם, מנכ"ל נייס.

 

עילם הוסיף, "עם התפרצות מגפת הקורונה, נקטנו בפעולות מיידיות והשקנו מוצרים על מנת לעזור ללקוחות שלנו להתגבר במהירות על האתגרים העומדים בפניהם בסביבה חדשה זו, וביחוד לסייע להם לעבור במהירות לענן ולדיגיטל. סיפקנו לעשרות לקוחות עם אלפי נציגי שירות את CXone@home במטרה לעזור להם להעביר את נציגי השירות לעבודה מהבית. אנחנו זוכים לתגובות מצוינות למוצרים שלנו בסגמנטים השונים, המאפשרים לארגונים לפעול במהירות ובזריזות".

 

"במקביל, ארגונים רבים נערכים לשלב הבא - המעבר לענן ולדיגיטל. יתרה מזאת, היכולת שלהם בחודשים האחרונים להגיב במהירות רבה ולהתמודד בתוך מספר ימים עם שינויים שבעבר חשבו שידרשו היערכות של שנים, נוסכת בהם בטחון שיש להם את היכולת לבצע שינויים במהירות.

 

בעוד שאנו עומדים בפני מצב של חוסר ודאות בטווח הקצר בשל הסביבה הכלכלית, אנו ממשיכים לראות צמיחה גבוהה בעסקי הענן שלנו. כמובילת שוק ברורה בשווקים שלה הן בענן והן בדיגיטל, ביחד עם מאזן ותזרים מזומנים חזקים ומיקוד בביצועים ובריווחיות, נייס נמצאת ללא ספק במצב התחרותי הטוב ביותר לספק את הפלטפורמות לארגונים אשר זקוקים להן על מנת לשנות את אופן פעולתם".

 

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש