פיפלביז היא פלטפורמה אינטרנטית המאפשרת למיזמים לגייס מימון, הון או חוב, במתווה של מימון המונים הוני או באפיק גיוס פרטי במתווה של מועדון משקיעים, או באפיק גיוס המשלב את שתי החלופות, החברה נעזרת בגופי תקשורת כמו ביזפורטל וכן קשת להפיץ את מיזמים אשר היא משווקת לגיוס המונים.
מהתשקיף של פיפלביז עולה שלחברה יש קהילה של יותר מ־37 אלף משתמשים רשומים, שבאמצעותה גויס סכום מצטבר של למעלה מ־128 מיליון שקל עבור 59 מיזמים באמצעות 79 גיוסים שונים.
פיפלביז ביקשה לגייס 50 מיליון שקל באמצעות הנפקה של 21% מהון המניות שלה לציבור. שווי החברה הנגזר מתמחור ההנפקה עומד על 250 מיליון שקל (לפני הכסף) שווי שבהחלט הרים גבות רבות עקב הדוחות הכספיים אשר הוצמדו לתשקיף בהם נחשף מודל עסקי די רעוע בו ניתן להבחין כי ישנם הכנסות נמוכות המשלבות הוצאות לא פרופרציונליות ניקח לדוגמא את שנת 2020 שנת שיא מבחינת פיפלביז, בדוחות הכספיים ישנם הכנסות של 6.2 מיליון ש"ח כאשר העלויות תפעול והנהלה הם בגובה 4.1 מיליון ש"ח, כך שלא נותר מרווח רב אך אז שמסתכלים על הוצאות השיווק מבינים עד כמה המודל רעוע מכוון שההוצאות שיווק הינם בגובה 9 מיליון ש"ח! יותר מגובה הכנסות החברה, אם החברה זקוקה לפרסום של 9 מיליון בשביל להכניס 6 מיליון כל בר דעת מבין שיש בעיה במודל ההכנסות של החברה שכנראה נמוכות מידיי, את שנת 2020 החברה סיימה עם הפסד של כ-7.5 מיליון ש"ח.
הפסד זה בנוסף להפסדי העבר חושפים הפסדים עמוקים של החברה בגובה של 28.5 מיליון ש"ח, יש לציין כי לחברה קיימת הערת עסק חי לדוחות הכספיים משמע גם הרו"ח מבהירים לכל בר דעת כי יש סיכון מהותי בדבר המשך קיומה של החברה, לשמחתנו הגיוס מהמוסדיים לא צלח וכספי הפנסיות של הציבור לא נכנסו לחברה שכל קורא דוחות כספיים יבין שיש בה בעיה, אבל יש לתת את הדעת כי חברה במצב כ"כ קשה תגייס מן משקיעים מחייבת זהירות כפולה.