כל הסיבות לקנות תנור אפיה מקצועי

תנור אפיה מקצועי הוא המכשיר שבו אפשר לאפות כל מה שרק תבקשו: עוף עסיסי, ירקות, אורז בשקית קוקי וכדומה. הסוד הוא לבחור את התנור המתאים לכם ביותר

תוכן מקודם 03/05/2021 09:43

א+א-

התנור הוא מכשיר הקסם שלנו במטבח. לא זו בלבד שהוא מאפשר לנו להפגין את כישורי האפיה שלנו, אלא הוא גם מסייע לשמור על הבריאות. כך למשל, במקום להכין צ’יפס בטיגון עמוק על המחבת, ניתן לאפות צ’יפס טעים ופריך בתנור – מנה שנחשבת לבריאה הרבה יותר. הצ’יפס הוא רק דוגמה אחת למנה מנצחת.

 

תנור אפיה מקצועי – כל היתרונות שכדאי להכיר

נמאס לכם להסתדר עם טוסטר אובן קטן ולוותר על אפיית מנות גדולות לכל המשפחה? מהתנור הישן שלכם כבר עולה ריח בלתי נעים? זה הזמן לחשוב על רכישת תנור אפיה מקצועי מכמה סיבות:

 

1. תנור איכותי ובטוח הפועל לאורך זמן.

תנור האפיה המקצועי אינו תנור רגיל. הוא תוכנן ונבנה כך שיוכל לעמוד בפני עומסים במטבחים מקצועיים, ולכן אם אתם רוכשים אותו לבית תוכלו להיות סמוכים ובטוחים שמדובר בתנור עמיד שאינו יוצא מכלל פעולה בקלות. כך שאם אתם אוהבים לאפות, לבשל או לצלות, ואולי אפילו עושים זאת כל יום כמעט כאשר אתם מכינים את ארוחות הצהריים למשפחה, התנור המקצועי הוא הפתרון הטוב ביותר עבורכם.

 

2. פונקציות מתקדמות.

לתנור האפיה המקצועי ישנן פונקציות מתקדמות שאין לתנורים הישנים והרגילים. לדוגמה, אתם יכולים לתכנן את תכנית הבישול והאפיה, בהתאם לסוג המנה שאתם אופים – עוף, תפוחי אדמה, עוגיות וכדומה. ניתן לסמוך על התנור שיעשה את העבודה. גם אם השארתם את האוכל בתוך התנור ושכחתם ממנו בעקבות סידורים שנאלצתם לעשות ברחבי הבית, התנור כבר ישגיח על המנה שלכם. מעבר לכך, לתנור יש מגוון רחב של פונקיות מלבד אפיה, כמו בישול, צלייה, התפחה או אידוי.

 

3. חיישנים מתקדמים.

המיוחד בתנור המקצועי הוא שיש לו חיישנים שנועדו לפקח על מהלך האפיה, הצלייה או כל פעולה אחרת שאתם מבצעים באמצעותו. כך, החיישנים המתקדמים מווסתים את הלחות והטמפרטורה במהלך פעילות התנור ושומרים על המזון שלא יישרף.

 

4. תנורים לכל מטרה.

קיימים סוגים שונים של תנורים מקצועיים, בהתאם למטרה שאתם רוצים להשיג. ישנם תנורים המתאימים יותר למטרות מסחריות. כך שאם אתם מנהלים מסעדה או בית קפה, תשמחו לדעת שקיימים תנורים בלתי מתפשרים שיכולים להתמודד עם עומס רב. קיימים גם תנורים המותאמים לאפיית סוגי מזון מסוימים. למשל, תנורי סיפון מתאימים יותר לאפיית לחמים, עוגות או כל דבר הדורש שימוש בבצק.

 

5. תנורים לבישול מהיר.

תאמינו או לא אבל יש תנורים שיכולים לאפות מהר יותר מאחרים, כך שגם אם מצוין במתכון שמדובר במנה של שעה אפיה, ייתכן מאוד שאפשר לקצר את זמן ההכנה שלה. תנורים מתקדמים במיוחדים מסוגלים לפזר את החום באופן אחיד בכל אזורי התנור, ובדרך זו להביא לאפיה מהירה יותר. כדאי לבחון את מהירות האפיה של התנור מקרוב, כדי ללמוד כיצד לחסוך זמן באמצעותו.

 

קסמו של תנור האפיה המשולב

סוג תנור נוסף שכדאי להכיר הוא תנור אפיה משולב. זהו תנור אשר מותקן בין השיש בתוך המטבח. הוא משתלב להפליא עם עיצוב המטבח, אינו תופס מקום ומאפשר לכם לעבוד במטבח באופן חופשי. אוהבי העיצוב המודרני המינימליסטי אוהבים את התנור הזה במיוחד, שכן הוא אינו בולט ומשתלב להפליא עם כל עיצוב ללא כל בעיה. התנורים המשולבים כוללים מאפיינים מתקדמים דוגמת מאווררים המונעים מהם להתחמם יתר על המידה במהלך פעולה או לשלב הגדרות צלייה ואפיה כדי להשיג את התוצאות הטובות ביותר.

אין תגובות

בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי האתר

שלח תגובה