חדשות שוק ההון category name

מיט-טק גייסה כ-20 מיליון ₪ מרמי לוי ומשקיעים נוספים

הגיוס מאפשר לחברה לעמוד בתנאי הרישום בבורסת הנאסד"ק; החברה צופה השלמת אבן דרך של הדפסת רקמה המורכבת ממספר סוגי תאים עד סוף השנה

חדשות ספונסר 01/06/2020 10:35

א+א-

חברת מיט-טק מדווחת היום על השלמת גיוס בסך של כ-20 מיליון שקל, במסגרת הנפקה פרטית של מניות וכתבי אופציה למשקיעים מובילים בתחום המזון בישראל, לגופים מוסדיים ולמשקיעים נוספים מהארץ ומארה"ב.

 

את ההנפקה הובילו איש העסקים רמי לוי, בעל השליטה ומנכ"ל חברת רמי לוי שיווק השקמה בע"מ וקבוצת אדום, מיבואניות הבשר והמזון המובילות בישראל. כמו כן, במסגרת ההנפקה השתתפו גם בתי ההשקעות מור, מיטב ופסגות, וכן גופי Family Office מישראל ומארה"ב.

 

רמי לוי, בעל השליטה ומנכ"ל חברת רמי לוי שיווק השקמה בע"מ: "אנו עומדים בפתחו של עידן חדש בתחום המזון בכלל ובתחום הבשר בפרט עם כניסתן של טכנולוגיות מתקדמות לייצור בשר מתורבת. אני רואה בייחודיות של מיט-טק, אשר מכוונת להדפסה של נתחי בשר, ככזו שתהפוך אותה לשחקנית משמעותית במרוץ הגלובלי החשוב הזה, במסגרתו הטכנולוגיה היא זו שתעמוד בסופו של תהליך בראש הפירמידה של ייצור הבשר המתורבת."

 

ההנפקה כללה מניות במחיר של 3 ש"ח למניה וכתבי אופציות במחיר מימוש של 3.95 ש"ח לתקופת מימוש של 3 שנים. מחיר השוק של מניית מיט-טק בעת סגירת ההנפקה עמד על 3.14 ש"ח המשקף שווי חברה של כ- 180 מ’ ש"ח.

 

מנכ"ל חברת מיט-טק, שרון פימה: "אנו שמחים על הבעת האמון בחברת מיט-טק, מצד משקיעים מובילים בתחום הבשר והמזון בישראל כמו רמי לוי וקבוצת אדום. לשמחתנו ההנפקה זכתה לביקוש רב מגופים מובילים בשוק"

 

במקביל, חתמה מיט-טק על הסכם ייעוץ עם חברת אדום לקידום שיווק מוצרי החברה במדינות נבחרות בעולם.

 

הגיוס יאפשר למיט-טק להאיץ את פיתוחי החברה, לעמוד בתנאים לרישום בבורסת הנאסד"ק ובנוסף, להתקדם להשלמת אבן דרך טכנולוגית משמעותית, במסגרתה, עד סוף שנת 2020, תדפיס החברה שכבה ראשונה של רקמת בשר מורכבת ממספר סוגי תאים שונים. ככל הידוע לחברה, עד היום לא נעשתה בעולם הדפסת רקמת בשר הכוללת מרכיבים אלה.

 

נשיא קבוצת אדום, ארז קורנפלד: " אנו מאמינים כי לחברת ״מיט-טק״ יש יתרון מובהק על פני החברות האחרות, משום שיש לחברה שילוב של יכולת טכנולוגית מופלאה יחד עם חזון נכון בתחום תחליפי הבשר. זו החברה הראשונה שמכוונת מטרה לייצר ביצור סדרתי, המוני וזמין, בשר אמיתי ובריא (סטייק אמיתי) ולא תחליף צמחי נחות שהצרכן מכיר כדמוי ״בשר טחון״."

 

קורנפלד הוסיף כי "הטכנולוגיה והחזון של מיט-טק ביחד עם הידע, הניסיון, הקשרים והיכולת המוכחים של קבוצת ״אדום״, אשר מובילה מהפכות ומגמות בתחום הבשר בכלל ובתחום הבשר הטרי בפרט - ייצרו יחד את הדרך החדשה בה כולנו נצרוך את הבשר בעתיד." 

אין תגובות

בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי האתר

שלח תגובה